Amivel dolgozom

Ahhoz, hogy a leginkább ki tudjam szolgálni a Vendégeim igényeit és a legújabb sminktetováló trendet is alkalmazni tudjam, szalonomban két professzionális márka is megtalálható!

A Long-Time-Liner és az BomTech!

Long-Time-Liner

A szakma 2007-től minden évben, immár 8. alkalommal ítéli a trófeát a müncheni vállalatnak. A kitüntetés valódi értéke abban rejlik, hogy az elégedettségi kérdőív kitöltésével a kozmetikusok, és a vendégeink is maximális pontszámmal illették a Long-Time-Liner sminktetováló gépet, a festékeket és szolgáltatásokat egyaránt.tt. 

A Long-Time-Liner® kizárólag egyetlen, orvosi acél tűvel dolgozik, mely megismételhetetlen pontosságot és kíméletességet biztosít. A Long-Time-Liner® nem köt kompromisszumot! Tökéletes eredmény, a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb. 
Napjaink sminktetováló piacának egyik leglényegesebb kérdése a biztonság. A Long-Time-Liner® saját laboratóriumában kikísérletezett és gyártott pigmentjei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésű pigmentjei pedig steril implantátumként juttathatók a bőrbe. A Long-Time-Liner® megőrzi sterilitását, gyárilag előállított színei, a festékek konzisztenciája tökéletes eredményt biztosítanak.

A Long-Time-Liner profi sminktetoválás azt nyújtja számára amit ígér, gyönyörű formákat, természetes árnyalatokat, esztétikus megjelenést kínál Önnek!

...hogy minden reggel szépen ébredhessen! 

BomTech

A BomTech gép a legújabb sminktetováló trendek elkészítésére is alkalmas. A sminktetováló géppel ultravékony szálakból álló szemöldök vagy több színű satírozott szemhéj, egyaránt elkészíthető. A gép extra finom tűmozgású, lényegesen kíméletesebb a bőrhöz. A sminktetovált terület duzzanata láthatóan kisebb, a bőr gyorsabban gyógyul, az eredmény határozottan szebb!