Sminktetoválás nálam

Sminktetoválás nálam:

A sminktetoválás művészet, elhivatottság és sokkal több annál, mint a vendégnek felrajzolt kontúrt megtetováljuk. A tervezés, a szín kiválasztása precíz és felelősségteljes munka. Legfontosabb szempont a biztonság!
A sminktetováltatás egy felelősségteljes döntés. A tetoválásokat a későbbiekben is ápolni kell, vigyázni rá, valamint idővel, amikor kopik, frissíteni kell, hogy állandóan szép, és ápolt legyen. Sajnos a köztudatban az van, hogy sminktetoválás után soha többet nincs szüksége sminkelésre, valamint a sminktetoválása hosszú évekig tart, de ez sajnos nem így van.

A sminktetoválás célja:

- A hiányzó szemöldököt pótoljuk (nem szedjük ki, nem borotváljuk le), a lehető legtermészetesebb formát alakítjuk ki, mikrotűk segítségével az eredetihez hasonló szálakkal a saját szőr növekedésének irányában.
- A szemeket kifejezőbbé, igézőbbé tesszük, amivel sokkal fiatalosabbá válik a tekintet.
- A száj asszimetriáját korrigáljuk, az elveszett kontúrokat újraépítjük.
Nem készítek el olyan munkát, ami irreális, olyan színt, vagy formát ami nem természetes. Minden embernek más áll jól, ezért törekszem az arc harmóniájának kialakítására, mint formában mint színben egyaránt! Fekete színnel szemöldök tetoválást nem végzek!

Higiénia:

Elengedhettetlennek tartom, hogy a sminktetoválások megfelelő körülmények között készüljenek! Az Önök biztonsága érdekében szalonomban, makulátlan tisztaság és sterilitás uralkodik! Sterilizáló berendezés, egyszerhasználatos felszerelések, gépvédő, modulok, tűk biztosítják mindezt. Minden Vendéget megillet a nyugalom, a törődés és a diszkrétció, ezért a nálam töltött idő alatt más Vendéget nem fogadok. A tetoválásokat minden esetben gumikesztyűben, egyszer használatos tűvel vagy modullal végzem és a Vendég előtt bontom ki, ugyanez vonatkozik a korrekcióra is. A tűt és a modulokat elrakni és újra felhasználni szigorúan TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!

A tetoválás menete:

A bőrfelületet lefertőtlenítem és egy speciális peelingel előkészítem a tetováláshoz. Ezután következik a felületi érzéstelenítés. A fájdalom csökkentésére helyi érzéstelenítőket használok (Lidocain és származákait, Tetracaint, Ultracaint), 4-5 féle érzéstelenítő áll rendelkezésre. Amennyiben Lidocain érzékenységről tud, tájékoztasson, hogy más hatóanyagú érzéstelenítőt használjak! Az érzéstelenítés után minden esetben a forma megrajzolása következik. Ez a pigmentálás legfontosabb része! A formát egy speciális előrajzoló ceruzával rajzolom elő. Miután mindent átbeszéltünk, kimértünk és többször ellenőriztük a Vendéggel, hogy a forma megfelelő, a megbeszélt színnel, kezdődhet a pigmentálás. Mindig, mindent kommunikálok a vendéggel, ha szeretné kis tükörrel követheti a folymatot. Semmi ijesztő nem tapasztalható! A sminktetoválás befejeztével bőrfertőtlenítés, és a speciális utóápoló használata, szem és száj tetoválása esetén a felület hűtése következik, egy speciális hűtő maszkkal. A szemöldöktetoválás után kicsi bőrpír látható, a szemnél és a szájnál enyhe duzzanat jelentkezik, de utcára, emberek közé azonnal lehet menni. A Vendég ezután utóápoló krémet kap, valamint egy frissétési garancia kártyát és megbeszéljük a korrekció időpontját, melyre leghamarabb 3 hét múlva kerülhet sor, és 3 hónapon belül ingyenes!

Utóápolás:

Ahhoz, hogy sminktetoválása szép legyen, kérem, mindenképpen tartsa be a következőket. A tetovált felületet a tőlem kapott utóápolóval a következő 7-14 napig folyamatosan ápolni kell!

FIGYELEM:KIZÁRÓLAG VÉKONYAN SZABAD A TERÜLETET KENNI, MERT A TÚLZOTT KRÉMEZÉSKOR NEM TUD LÉLEGEZNI A BŐR!

A pigmentálás tartósságát években pontosan meghatározni nem lehet, egyéntől, kortól és bőrtípustól függően eltérő. Az UV hatás nagymértékben befolyásolja, ezért, ha szoláriumba vagy napra megy a színek megváltoznak és felgyorsítja a szín mielőbbi felszívódását. Ezért nyáron és szoláriumozáshoz legalább 20 faktorú fényvédő használata ajánlott! A pigmentálás után keletkezett pörköt tilos vakargatni, piszkálni, gyógyulás folyamán magától fog leesni. Közvetlenül tetoválás után a szín sötétebb, gyógyulás után kb. 30%-ot világosodik. Szemhéj kb:1 hét, szemöldök kb: 10-14 nap, szájnál Kb:3-7 napig extra sötét, akár összefüggő pörk is lehet a területen. Kérem, ne kapargassa, ne szedegesse le!
A pörk leesése után teljesen kivilágosodik a pigment, úgy érezhető, hogy nagyon halvány. Mivel a hámosodás folyamatos, így a végleges színét csak 21-28 nap múlva éri el, ennyi idő kell a beépített pigment és a bőr saját pigment állományának az összeéréséhez.
Kérem 10-14 napig mellőze a következőket: közös fürdő, uszoda – strand, szauna, szolárium, napozás, kozmetikai beavatkozás, műszempilla viselése. Szempilla, szemöldökfestés 1 hónapig szigorúan TILOS!!!
Sminktetoválás után 24 óráig szigorúan TILOS alkoholt fogyasztani, mert a bőr alatt megfolyhat a pigment! 

Sminktetoválás tervezés:

A személyes konzultáció 30 percet vesz igénybe, ahol minden kérdésére választ kap, hozzávetőleges formát tervezek, színeket, lehetőségeket beszélünk át a vendéggel. A felrajzolt formát a konzultáció végén letörlöm, megértésüket köszönöm! A konzultáció díja 10000 Ft, mely összeg levonásra kerül a tetoválás árából.

Rontott tetoválások javítása:

Régi, kopott, vagy elrontott tetoválásokat csak akkor vállalok el, ha a vendég elfogadja, soha nem lesz tökéletes az eredemény azon a területen, ahol már egyszer beavatkozás történt. A régi festék befolyásolja az új pigment színét, így akár többszöri korrekcióra is sor kerülhet. Amennyiben nem tudok segíteni, lézerkezelést tudok ajánlani Budapesten illetve Szegeden.
Mivel a javítás költséges folyamat, ezért fontos, hogy már elsőre olyan sminktetoválót válasszon aki hiteles és megbízható!

Miért válasszon engem?

- Sok évre visszanyúló szakmai tapasztalat.
- Elhivatottság és türelem jellemzi a munkámat.
- Felső kategóriás gépek és pigmentek használata.
- Megfelelő kapcsolattartás a vendéggel.
- Exkluzív környezet, maximális sterilitás

Folyamatos szakmai fejlődés, hazai és külföldi képzéseken való részvétel:

1997- 2005 - Szigeti stúdió alapképzés
2005 - LTL 3 napos intenzív képzés
2007 - LTL Jubileumi konferencia
2008 - LTL Sminktetováló konferencia
2010 - LTL Színelmélet
2011 - LTL Elite képzés Intenzív képzés profiknak
2011 - NC füstös szemhéj képzés
2013 -.LTL Elite képzés orvosi tetoválások
2014 - Patkós Alexandra Artistry Eyebrow
2015 - Milano Biotek
2015 - Patkós Alexandra 3D szemöldöktetoválás