Szájtetoválás nálam

Ajaksatírozás

A Sminktetováló szakma legsarkallatosabb pontja és legnagyobb kihívása. A Long-Time-Liner és a BomTech gépekk, ennek a kihívásnak könnyedén meg lehet felelni.

Kinek ajánlom a száj tetoválását?

  • Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a nap bármely szakaszában kifogástalanul kinézni.
  • Határozatlan, kicsit elmosódott ajakkontúr esetén, hogy határozottabb legyen a szájkontúr.
  • Betegség „nyúlszáj” esetén sokat korrigálható a száj formája.
  • Idősebb hölgyeknek, mikor is az ínysorvadás következtében „beesnek” az ajkak
  • Ha Ön elégedett a szájformájával és színével és csak hangsúlyosabbá akarja tenni.

Mikor jelentősen kell a szájformát korrigálni, akkor célszerű a teljes satírozás választása. A szájsatírozás illetve szájkontúr tetoválás készítéséhez használt szín lehet természetes hatású, az ajak színéhez közel álló, de ha Ön intenzívebb szájat szeretne, akkor igény szerint erőteljesebb árnyalatot is lehet választani.

A terület fertőtlenítése után egy enzimes peelingel kezdem a műveletet majd közösen speciális előrajzoló ceruzával megtervezzük a formát és a színt. Halvány ajakkontúrral rögzítjük a formát, majd befelé haladva az ajkat is tetoválom. Így halványodó vagy egyenletes színt is adhatok. Szájtetoválás ezen formájával ajkai szép formát és színt kapnak. A tetoválás alatt folyamatosan érzéstelenítem a szájat, erre 4-5 fajta érzéstelenítő áll rendelkezésre. Az eljárás nem kellemes, a fájdalom teljesen egyénfüggő, extra érzékeny Vendégeknél fogorvos által adott érzéstelenítés igénybevételére is van lehetőség.

A szín az elkövetkező 2-3 napban intenzívebb, a végleges színt 2-3 hét alatt éri el, ezért is ajánlom a korrekciót a pigmentálás utáni 3. héttől. Speciális ápolókrém használatával (ezt tartalmazza az ár) a teljes gyógyulási idő kb 10 nap. A pigmentálás utáni 1-2 napban enyhe duzzanatra kell számítani, ez jegeléssel csökkenthető. A szaunát, szoláriumot, uszodát, napot ez idő alatt kerülni kell. Herpeszre hajlamos vendégeknek a Telviran nevű gyógyszer szedése ajánlott!

Azon a napon, amikor a sminktetoválásra készülnek, szigorúan tilos koffeinnel dúsított italokat és alkoholt fogyasztani, valamint aszpirin tartalmú fájdalomcsillapítót bevenni!