Szemöldöktetoválás

Szemöldöktetoválás:

  • Te sem vagy elégedett a szemöldököd formájával?
  • Túl sok időt töltesz rajzolgatással?
  • Hiányos, formátlan, asszimetrikus a szemöldököd?
  • Ha a természetesség a legfontosabb számodra!

Válaszd a szálazott szemöldöktetoválást! Ez sokkal természetesebb hatású, mint a satírozással készült szemöldök,megtévesztően hasonlít az eredetire,a legkifinomultabb tetoválási módszer.

A természetes hatású szálas szemöldök mikroszálakból épül fel, követve a meglévő szálirányt,ezért mindig személyre szabott. Én jelenleg 10 féle száltechnikát használok a legoptimálisabb hatás elérése érdekében. Ezen kívül alkalmazom a lágy-satír technikát, a szál-satír technikát, a 3D szemöldöktechnikát és az Artistry Eyebrow technikát. A mikro-száltechnikás szemöldöktetoválás1-1,5 évig tart, ezután frissítetni kell, hogy mindig szép, és ápolt hatása legyen. Minél kecsesebbek, vékonyabbak a szálak, annál kevesebb pigment jut a bőrbe, ami meghatározza a tetoválás élettartamát! Ha számodra a természetesség, az elegancia és az ízlésesség a fontos, a szálazott szemöldöktetoválás a megfelelő választás!

A szálas szemöldök inkább a természetességről szól, mint a tartósságról. Ha a vendég azt hiszi, hogy 5-10 évig megmarad a szemöldöktetoválása, akkor olyan tetoválót keressen fel aki satíros, tömör szemöldököt tetovál neki, mert én ilyen szemöldököt nem készítek. Ezek a szemöldökök olyan hatásúak, mintha filctollal odarajzoltak volna egy formát a szemöldök helyére. Ha a vendégnek egyáltalán nincs szőre, akkor is a porhatású lágy satír, vagy a szál-satír technikát alkalmazom a lágyabb természetesebb hatás elérése érdekében. Ezeknek a szemöldököknek a tartóssága maximum 3 év.

A szemöldök kialakításánál, mindig figyelembe veszem a bőrszínt, hajszínt, szemszínt és a vendég karakterét. Speciális előrajzoló ceruzával tervezem meg a szemöldököt és ha elégedett a színnel és a formával, hajszálvékony szemöldökszálakat tetoválok. A formát nem satírozom be és egy természetes, finoman kidolgozott szemöldököt készítek. A tetoválás itt is érzéstelenítésben történik enyhe bizsergő érzés, szinte fájdalommentes. A kész szemöldök 2-3 napig intenzívebb színű, a pörk leválásával halványodik kb 30% ot. Speciális krémmel ápolva a gyógyulási idő 1-2 hét. A pörköt lekaparni tilos! A szaunát, szoláriumot uszodát, napot ez idő alatt kerülni kell!

Satír technika

Tartóssága 2-4 év, de véglegesen 6-8 év mire kikopik a bőrből. Minden esetben színelváltozással kopik( vörös, szürke..)! Frissíteni csak satír technikával lehet!

Powder Brows 

A Powder Brows a hagyományos satírnál sokkal lágyabb finomabb satírozási eljárás.Természetesebb hatást nyújt mint a satír. A tartóssága, 10-18 hónap, seborrhoeás bőr esetén a tartósság ettől kevesebb is lehet! Frissíteni Powde és satír technikával lehet!

3D szemöldök tetoválás

A 3D technikával készült szemöldök szálazás a természetes szemöldökhöz leginkább hasonló gépi technika.

Speciális mikro tűkkel az eredeti szemöldök szőrszálak növekedési irányában készítem el a pigmentálást, ettől lesz a szemöldöktetoválás igazán élethű jellegű. A természetes hatás kialakításához 2-4 színt használok. A 3D tecnikával készült szemöldöktetoválást azoknak ajánlom, akik szeretnék megőrizni szemöldökük természetes hatását, hiányos, esetleg kopasz szemöldökkel rendelkeznek. A 3D szálas szemöldöktetoválás időtartalma 8-15 hónap, ezután felfrissítést igényel!

Artistry Eyebrow

Az "Artistry Eyebrow" szemöldök tetoválás egy védett márka név! Így kizárólag csak azok a szakemberek használhatják, akik a speciális tanfolyamot elvégezték.

Ha a gépi szálazást túl karakteresnek tartod, válaszd az Artistry Eyebrow, japán microblading technikát!

Ezzel a technikával készíthetők el a legvékonybb szálak, melyek észrevehetetlenül illeszkednek a saját szemöldökszálakhoz. Észrevehetetlen, hiperrealisztikus hatás!
Az Artistry Eyebrow élettartalma maximum 1 év! 

Világújdonság a sminktetoválásban. Magyarországon elsők között végeztem el a képzést. Nem géppel készül, hanem kézi eszközzel. Extra vékony szálacskák, láthatatlanul illeszkednek a saját szemöldök szálaihoz. Minden szál pontosan megtervezve a saját szálirányhoz. Rendkívül természetes, elegáns, férfi szemnek láthatatlan. Kizárólag tetoválás mentes bőrön készíthető el, illetve már nagyon elhalványult sminktetoválás esetén. Nem mosódik össze, mint a gépi szálazásnál, elhalványul, mivel kevesebb pigmentet tartalmaznak a vékony szálacskák!