Szemhéjtetoválás

Szemhéjtetoválás

Ragyogó szemek, csábító pillantások, a szemhéjtetoválás minden nőnek ideális. Itt is nagyon fontos az előrajzolás, a szín, a vastagság és főként a forma sok lehetőséget tartogat, a pillatőtől egészen az extra vastag kontúrig. Napjainkban hódít a szemhéjsatírozás és a Butterfly szemhéj satír ahol 2-5 színnel is dolgozunk a szemhéjon, lágy kellemes porózus hatás kialakításától, egészen a füstös hatásig.

A szemhéj tetoválását csak egészséges szemen lehet végezni. A tetoválás alatt végig zárva vannak a szemek.A szemhéjat a vendég sem kinyitni, sem rebegtetni nem tudja. A folyamatos érzéstelenítés miatt pár perc alatt teljesen elzsibbad a szemhéj és szinte fájdalommentes. Az alsó kontúrnál is zárva van a szem. Alsó kontúr készítését csak felsővel együtt készítem el!

Semmilyen krémmel nem kell kezelni, ha füstös szemhéjat készítek, jobban duzzadhat, jegelés ajánlott. 3D pillákat kérem a sminktetoválás előtt minimum 3 nappal leszedetni!!!! Amennyiben rajta marad a pillákon, a tetoválást nem tudom elvégezni! Műszempilla felrakása 3 hétig, spirál használata 1 hétig tilos!